✓ Dé plek voor een gebit reparatie
✓ Altijd een oplossing
✓ Uw wensen centraal

Wanneer u op zoek bent naar dé expert voor een tandarts in de buurt van Horn of Baexem, neem dan contact op met Maat Tandtechniek Heythuysen B.V. Wij ontvangen u graag voor alle soorten zorg voor uw gebitsprotheses. Als tandtechnische praktijk vinden wij het belangrijk dat u een goede ervaring heeft. Om u veel moeite en reistijd te besparen bieden wij meerdere tandtechnische diensten aan op één adres. Zo kunt u tijdens een bezoek meerdere zaken regelen.

Word ook klant bij de bekende expert voor een tandarts in de regio Horn en Baexem

U vindt onze tandtechnische praktijk op ongeveer vijf minuten rijden van Baexem en op tien minuten afstand van Horn. Zo is Maat Tandtechniek Heythuysen B.V. altijd in de buurt voor klanten uit de regio Midden-Limburg. Het is belangrijk om bij last of pijn niet door te blijven lopen maar snel contact op te nemen. Zo kunnen wij u tijdig voorzien van persoonlijk en deskundig advies. U kunt ons namelijk altijd bellen voor het plannen van een kosteloos intakegesprek. Nadat u uw klacht(en) verteld heeft, worden de mogelijke vervolgstappen met u besproken. Daarna besluit u uiteraard zelf wat u met het advies van de specialist wilt doen.

Een greep uit onze beschikbare diensten

Bij de expert voor een tandarts in de buurt van Horn en Baexem willen we u graag een zo breed mogelijk scala aan diensten aan bieden. Zo kunt u alles omtrent uw gebit bij ons regelen. Wij helpen u graag met onder andere: