✓ Dé plek voor een gebit reparatie
✓ Altijd een oplossing
✓ Uw wensen centraal

Heeft u behoefte aan een veelzijdige expert voor een tandarts in de buurt van Nederweert en Thorn? Bij Maat Tandtechniek Heythuysen B.V. bent u van harte welkom! Wilt u een prothese of kunstgebit laten aanmeten? Dat kan in ons full-service tandtechnisch laboratorium. Hier vervaardigen onze experts op een dagelijkse basis kwalitatief hoogstaande gebitsoplossingen. Wij respecteren uw wensen en klachten, bespreken eerlijk de mogelijkheden en gaan aan de slag om voor u een passende oplossing te vinden. Wij hebben de expertise die u nodig heeft in huis. En dat alles in de buurt.

Kies voor de specialist voor een tandarts met een goede reputatie vlakbij Nederweert en Thorn

Onze tandtechnische praktijk is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het ov. Zo komt u eenvoudig bij ons langs als u pijn of last van uw gebit heeft. Wij behandelen elke klant als individu en zorgen ervoor dat u van uw gebitsprobleem af bent en weer met een tevreden gevoel naar buiten gaat. Die aanpak heeft er ook voor gezorgd dat wij als expert voor de tandarts én tandtechnisch laboratorium een goede reputatie hebben in de regio Nederweert en Thorn.

Ontdek wat wij u kunnen bieden

Als tandtechnisch laboratorium zijn wij trots op de hoeveelheid specialismen die wij in huis hebben. Dat helpt bij het verwezenlijken van ons doel: elke klant helpen met een passende oplossing voor hun gebitsprobleem. U kunt bij ons uitstekend terecht voor bijvoorbeeld:

  • Kroon- en brugwerk
  • Orthodontie
  • Een nieuw kunstgebit

    Neem contact op en plan snel een afspraak

    Blijf niet lang rondlopen met last van uw gebit of gebitsprothese. Maak een afspraak bij Maat Tandtechniek Heythuysen B.V. door ons te mailen of te bellen op het nummer 0475-494400. U kiest toch ook voor een specialist voor een tandarts in de buurt van Nederweert en Thorn?