✓ Dé plek voor een gebit reparatie
✓ Altijd een oplossing
✓ Uw wensen centraal

Zoekt u een allround tandtechnisch laboratorium en de specialist voor de tandarts in Heythuysen, vlakbij Roggel? Dan nodigt Maat Tandtechniek Heythuysen B.V. u van harte uit om klant te worden. Wij ontvangen u graag en voorzien u met veel enthousiasme van de beste zorg voor uw protheses. Liever eerst vrijblijvend kennismaken? Maak dan een afspraak voor een gratis intakegesprek bij ons op locatie.

Geniet van veel zorg op één adres bij dé expert voor de tandarts in Heythuysen vlakbij Roggel

Wanneer u in Roggel woont of in een andere plaats vlakbij Heythuysen, kom dan naar onze praktijk voor alle zorg omtrent uw mond. Zo kunnen wij u met vele tandtechnische zaken helpen zoals:

  • Orthodontie
  • Een nieuw kunstgebit
  • Kroon- en brugwerk
  • Voor een gezonde mond, vervang uw kunstgebit elke vijf jaar

    Wist u dat tandartsen in Nederland aanbevelen uw kunstgebit regelmatig te laten controleren en elke vijf jaar te vervangen. Dé expert voor de tandarts in Heythuysen, dicht bij Roggel, zegt niet anders. Bij ons is het mogelijk om alles op een plek te regelen. Van aanmeten tot het vervaardigen van de prothese(s). Wanneer u uw gebit jarenlang elke dag gebruikt, is slijtage onvermijdelijk. Wellicht past het niet meer goed doordat de ruimte in uw mond veranderd is. De kaak of kaken kunnen zijn geslonken. Hierdoor komt de prothese losser te zitten. Door drukverschillen ontstaan haarscheurtjes, breuken of komen tanden los. Dan is het tijd voor een reparatie of een nieuw kunstgebit.

    Voor reparaties en nog veel meer service

    Waarvoor u onze expertise ook nodig heeft, wij staan voor u klaar. Bel of mail voor een gratis afspraak of vrijblijvend intakegesprek bij dé specialist voor de tandarts in Heythuysen, vlakbij Roggel.  U kunt ons bereiken via 0475-494400.