Met een volledig kunstgebit uw huidige tanden vervangen in Heythuysen

Wanneer u geen eigen tanden en kiezen meer heeft of wanneer uw huidige gebit veel problemen veroorzaakt tijdens het eten, spreken en/of lachen wordt er als oplossing vaak gekozen voor een volledig kunstgebit voor het vervangen ervan.

Een kunstgebit om uw eigen (volledige) gebit te vervangen

Een gebitsprothese is een noodzakelijke, uitneembare vervanging van uw tanden en kiezen om de functie en het uiterlijk van het gebit te herstellen. Een volledig kunstgebit kan een bovengebit, een ondergebit of beide vervangen. De mogelijkheden en het draagcomfort van een complete gebitsprothese zijn afhankelijk van uw spieren, kaakbotten, tong en speeksel. Wij zijn gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van perfect zittende en goed functionerende prothetische voorzieningen als een volledige gebitsprothese.

De verschillende fasen bij een volledige gebitsprothese

Het vervaardigen van een goed passende gebitsprothese vereist veel aandacht en vindt (net als bij de partiële,- en frameprothese) daarom plaats in een aantal fasen. Om een kunstgebit te laten aanmeten om uw eigen gebit te vervangen, maken wij voorafgaand een eerste druk. Daarna de individuele drukken, de relatie-, beetbepaling en afsluitend wordt deze gepast en geplaatst. Zo ontstaat er een voor u perfect passende en natuurlijk ogende volledige gebitsprothese: qua vorm, uitstraling en kleur.

Maatwerk

Ook u kunt een kunstgebit bij ons op maat laten maken om uw eigen gebit te vervangen op uiterlijk of functie. Bel of mail ons voor een persoonlijk & vrijblijvend advies via 0475-494400 of info@maattandtechniek.nl. Een gratis en vrijblijvend intake gesprek plannen is bij ons ook mogelijk.

 

Bel of mail ons voor een persoonlijk & vrijblijvend advies

Bel ons vandaag nog!