✓ Dé plek voor een gebit reparatie
✓ Altijd een oplossing
✓ Uw wensen centraal

Een nieuw klikgebit zorgt ervoor dat u zonder pijn of problemen kunt kauwen, spreken en/of lachen. Dit is namelijk helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Door op zeer nauwkeurige wijze een nieuw kunst- of klikgebit aan te meten, worden deze problemen verholpen. Daarnaast zorgt een goede pasvorm niet alleen voor draagcomfort, maar ook dat de prothese te allen tijde goed op zijn plaats blijft zitten. Geheel in harmonie met uw gezicht en zoveel mogelijk in het karakter van uw eigen tanden en kiezen. Zo zorgen wij ervoor dat u zonder zorgen weer breeduit kunt lachen.

Bestaande prothese laten vervangen door een nieuw klikgebit

Na verloop van tijd kan een bestaande prothese voor klachten zorgen door bijvoorbeeld ouderdom of medicijngebruik. Ongewenste drukverschillen ontstaan en deze leiden weer tot barstjes, scheuren en/of beschadigingen van tanden of kiezen. Voor de reparatie hiervan of het aanmeten van een nieuw klikgebit kunt u bij ons terecht. Laat tijdig uw klikgebit vervangen door een nieuwe om complicaties te voorkomen.

Tijdige vervanging

Het is verstandig om een nieuw klikgebit te overwegen na een periode van vijf jaar. Uw zorgverzekeraar mag in dit kader wel zelf de termijn bepalen. Vaak is dit eens per vijf, zeven of acht jaar, afhankelijk van de zorgverzekeraar. Als u ernstige klachten ondervindt, kan dit ook binnen vijf jaar al vergoed worden. Neem hiervoor contact op met uw eigen zorgverzekeraar.

Bel ons voor een afspraak

Met onze jarenlange ervaring en kwalitatieve tandtechnische oplossingen, staan wij voor u klaar om een nieuw klikgebit te plaatsen. Neem contact met ons op via 0475-494400 of mail ons naar info@maattandtechniek.nl. Wij voorzien u dan ook graag van advies, mocht dit gewenst zijn.